fbpx
implant dentar brasov

Implantul dentar este cea mai moderna si eficienta solutie de inlocuire a unuia sau mai multor dinti. Implantul dentar este practic un inlocuitor al radacinii dintelui natural, preluand rolul de a preveni retractia osului si migrarea dintilor vecini, lucru extrem de frecvent in cazul caderii dintilor.

Procedura este una extrem de simpla si nedureroasa, iar recuperarea foarte rapida. Implantul dentar (surubul) este ancorat in interiorul osului maxilar sau mandibular, rolul lui fiind de a sustine coroana ceramica. La scurt timp dupa operatia de implant va putea fi montata si coroana ceramica.

Pentru un implant dentar Brasov va rugam sa ne contactati, iar impreuna cu medicii nostri vom alege tipul de implant dentar potrivit pentru nevoile dumneavoastra.

Dantura perfecta intr-o singura zi: One day implant

Se poate obtine dantura perfecta intr-o singura zi?
Acest lucru este posibil datorita avansarii tehnologiei din ultimii ani. Este vorba de montarea implanturilor si aplicarea lucrarii in aceeasi zi.

Lucrare protetica pe implanturi

Lucrarile protetice mobilizabile pe implanturi sunt o optiune excelenta pentru refacerea functiei masticatorie si estetice la pecientii edentati total sau sub-total, la care o lucrare fixa supra-implantara nu este viabila.