fbpx
albire dinti brasov

Albirea dintilor este un procedeu de stomatologie estetica rezultat in urma expunerii la peroxidul de hidrogen. Albirea actioneaza numai pe dintii naturali, astfel daca pacientul are obturatii sau lucrari protetice, acestea isi vor pastra culoarea.

Metode de albire:

Albirea prin geluri pe care o realizeaza pacientul acasa. Gelurile sunt prescrise de catre medicul dentist, in functie de densibilitatea pacientului. Ele se aplica in gutiere, cu ajutorul carora gelul sta strans in contact cu smaltul si nu irita gingia. Perioada deaplicare este de 5 zile pentru fiecare arcada de la 1,5 la 6 ore, in functie de concentratie.

Albirea dintilor in cabinetul stomatologic este mult mai eficienta decat cea prin geluri. Produsul se aplica direct pe dinti, iar rezultatul se poate observa in 60 de minute de la efectuarea tratamentului. Dupa 24 de ore dupa albire, pacientilor li se recomanda sa respecte cu strictete cateva reguli de baza: sa evite produsele bazate pe tutun si cafea, produsele prea reci sau prea calde, bauturile acidulate si mancaruri colorate. Acest lucru este indicat deoarece gelul lucreaza in continuare la albirea dintilor.

//]]>