fbpx

Servicii

Profilaxie: reprezinta prevenirea imbolnavirii dentare si a complicatiilor, in cazul afectiunilor existente detectarea precoce este cheia pentru evitarea tratamentelor complicate si costisitoare pacientul nu poate observa singur si in timp util imbolnavirea dintilor si gravitatea afectiunilor sale

De aceea sunt importante vizitele regulate la medicul dentist pentru a surprinde si trata afectiunile dentare

Estetica Dentara:

 • tratament de albire
 • fatete ceramice

Estetica dentara s-a nascut din dorinta oamenilor de a avea un zambet cat mai frumos. Aceasta specialitate se adreseaza pacientilor care isi doresc dinti mai albi, bine aliniati si cat mai armonizati cu fizionomia fetei.

Terapia Cariilor:   Caria dentara este o leziune ce distruge tesuturile dure ale dintelui. In faze incipiente ea nu poate fi observata decat de medicul dentist; atunci cand prezenta cariei e sesizata si de pacient leziunile sunt deja avansate .   De  aici  rezulta importanta controlului periodic la cabinetul stomatologic pentru a putea surprinde imbolnavirea in stadiul incipient.

Tratament endodontic : Se face prin izolarea dintelui cu diga(rubber dam ). Aceasta este o folie de cauciuc, care are mai mare avantaj pentru pacient ;

 • izolarea de saliva, de bacterii ( aceasta insemnand un plus la sansa de reusita a tratamentului, al carui scop este  tocmai indepartarea in numar cat mai mare a bacteriilor )
 • lipsa grijii pacientului in ceea ce priveste limba, obraji, buze (acestea nemainterferand cu instrumentarul)
 • pacientul nu trebuie sa mai simta gustul neplacut al solutiilor cu care se iriga dintele

Protetica: Obtinerea lucrarii protetice ce exceleaza prin estetica si functionalitate, pentru ca folosim materiale de cea mai buna calitate si pentru ca avem o legatura stransa cu tehnicienii dentari.

Realizam :

 • coroane ceramice pe suport metalic ( deschisa cobalt – crom sau aur platinat)
 • coroane ceramice pe suport de oxid de zirconiu
 • coroane ceramice fara suport metalic
 • inlay-uri, onlay-uri ceramice
 • fatete ceramice sau de compozit
 • proteze acrilice si scheletate

Pedodontie :  Copiii prezinta necesitati si probleme dentare diferite de adulti, fiind nevoie sa fie tratate intr-o ambianta calda, care ii face sa se simta in largul lor.

Atentia noastra e indreptata in special catre prevenirea leziunilor care prin igiena, alimentatie, instructaj de periaj, fluorizare si sigilare, depistarea si deconditionarea  obiceiurilor  vicioase, dar si tratamente de calitate ale afectiunilor existente intr-o atmosfera placuta si prietenoasa, confortabila pentru micul pacient in care isi va dori sa revina.

Deviza noastra  “TRATAMENT FARA DURERE”

ALBIREA DINTILOR

albire dinti brasov
Albirea dintilor este un procedeu de stomatologie estetica rezultat in urma expunerii la peroxidul de hidrogen.

IMPLANTOLOGIE

implant dentar brasov
Implantul dentar este cea mai moderna si eficienta solutie de inlocuire a unuia sau mai multor dinti.

STOMATOLOGIE PEDIATRICA

stomatologie pediatrica brasov
Stomatologia pediatrica reprezinta tratarea dintilor de lapte, aceasta fiind foarte diferita de cea a dintilor definitivi.

ORTODONTIE

ortodont brasov
Aparatul dentar este recomandat atat pentru copii cat si pentru adulti, fiind cea mai eficienta metoda de a corecta pozitia dintilor.

PROTETICA DENTARA

protetica dentara brasov
Protetica dentara are rolul de a reda pacientilor echilibrul functional, estetic si psihic in urma pierderii sau deteriorarii dintilor.

PROFILAXIE / IGIENA ORALA

detartraj brasov
Perierea dintilor este extrem de importanta, desi aceasta operatiune de sine statatoare nu va indeparta tartrul care se acumuleaza in timp.
//]]>