fbpx
lucrari dentare brasov

Lucrarile dentare nu se fac o data la 20 de ani sau cum ne schimbam masina. O lucrare dentara ne reprezinta in societate, arata cat de constiinciosi suntem si cat de mult ne respectam propria persoana. Cu totii meritam ceva durabil, estetic, mai bun, asa ca evitati pe cat mai mult posibil compromisurile de orice fel in ceea ce priveste o lucrare dentara de o calitate indoielnica, ori altele in afara de cele metalo-ceramice, macar.

Suntem convinsi ca pe langa aspectul estetic pe care vi-l redam odata cu aplicarea coroanelor, va vom da si liberatatea de a va bucura de fiecare moment petrecut in compania celor dragi.

Coroanele pot fi confectionate din mai multe tipuri de materiale, insa cele care se apropie de naturaletea dintilor naturali au ca suport zirconiul. Avantajul acestor din urma este ca sunt obtinute in urma scanarii amprentei de catre un aparat special, apoi zirconiul este frezat profesional si astfel sunt eliminate erorile umane. Fiind un material biocompatibil, zirconiul este mai bine tolerat decat metalul. Exista foarte multe cazuri in care gingia din jurul coroanelor cu metal si ceramica isi schimba culoarea si atunci pacientii revin si cer schimbarea cu unele din zirconiu.

Pana la urma, o lucrare dentara nu este ceva ce schimbati zi de zi, ea este menita sa va serveasca macar 8-10 ani, asa ca e bine sa va planificati cu atentie deciziile.

In cabinetul Premiere Dent realizam lucrari fixe, respectiv coroane metalo-ceramice, pe dinte natural sau implant, coroane cramice pe zirconiu sau full zirconiu, inlay-uri de zirconiu, precum si ceramica presata E-MAX.

Lucrarile mobile pe care le realizam sunt protezele scheletate, cu sisteme speciale precum capse, culise sau telescoape. La realizarea scheletelor metalice, este folosita o pudra de crom-cobalt nonalergena, fara nichel, produsa de firma Dentaurum din Germania. Blocurile de material folosite pentru frezare sunt din oxid de zirconiu, pmma.peek, iar pe structurile metalice se pune ceramica ViTa V,M13, ivoclair sau Heraceram.

Daca sunteti interesati de o lucrare dentara Brasov, ne puteti contacta pentru stabilirea unei programari.

lucrare dentara brasov
//]]>