fbpx

Cum îți poate salva un microscop dantura

tratamentul canalului dentar copii
Tratamentul de canal pentru copii
24 iunie 2019
Ce trebuie sa știți despre pasta de dinti a copiilor voștri
25 septembrie 2019
Cum îți poate salva un microscop dantura

Cei mai mulți oameni ajung la medicul stomatolog in urma durerilor provocate de cariile apărute in cavitatea bucala și merg pe ideea preconceputa de “ma duc și-l scot” neștiind de fapt ca la ora actuala tehnologia avansată in domeniu precum și specializarea medicilor ajuta la salvarea dinților care in alte vremuri erau scoși. Acest lucru se întâmpla in ziua de azi cu ajutorul tratamentului endodontic sau mai bine spus a tratamentului de canal, care, asistat la microscop devine o practica tot mai comuna cu șanse reale de salvare a dinților.

Printr-un dinte sau prin molar trec mai multe canale principale care la rândul lor au și canale secundare care nu pot fi observate cu ochiul liber și care netratate corespunzător produc un risc mare de infectare a zonelor respective.
Microscopul oferă medicului curant o mult mai buna vizibilitate asupra problemelor existente care nu pot fi percepute cu ochiul liber fără instrumente de mărire.
Astfel prin tratarea dinților la microscop aceștia pot fi salvati nefiind nevoie de extracții.
“In perioada actuala, tehnologia a evoluat atât de mult încât salvarea dintilor naturali devine mult mai sigura aplicându-se tratamente cât mai corecte și de lunga durata. Microscopul aduce beneficii substanțiale in endodonție, și bineînțeles in eficienta tratamentelor oferite către pacienți, acestea fiind net superioare metodelor clasice de tratare “ explica Dr. Barsa Andreia.
Se recomanda pacienților cel puțin un control la 6 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

//]]>