fbpx

Ce trebuie sa știți despre pasta de dinti a copiilor voștri

Cum îți poate salva un microscop dantura
Cum îți poate salva un microscop dantura
2 septembrie 2019
Sănătatea orală și bolile cardiovasculare
Sănătatea orală și bolile cardiovasculare
21 noiembrie 2019

ce-trebuie-sa-stiti-despre-pasta-de-deinti-a-copiilor

Dacă citiți acea propoziție ca pe o mirare răspândita pe fața dumneavoastră, atunci această postare este pentru dumneavoastră! Este posibil să nu fiți de acord cu bună știință să introduceți pesticide și alte substanțe chimice dăunătoare în corp., dar asta faceți în fiecare dimineață și în fiecare seară când vă spălați dinții.
Suna nebunește, nu?

Vă încurajam să vă duceți la tubul de pastă de dinți (și la cea a copiilor dvs. dacă este diferită ) verificați și vedeți dacă acesta conține vreunul dintre aceste 5 ingrediente. Poate sa le conțina. Vă încurajam să faceți propriile dumneavoastră cercetări și am furnizat toate linkurile către lucrurile care fac referire la acest articol.

Fiți conștienți de faptul că unele dintre aceste substanțe chimice se regăsesc, de asemenea, în produsele zilnice de înfrumusețare, șampoane, loțiuni. – Ignoranța este binecuvântată așa se spune.

Care este marea diferența? Aceste produse nu se inghit.

Dacă vă întrebați care este problema atâta timp cât se scuipa? Ei bine, acest lucru poate fi adevărat, dar gura este unul dintre cele mai absorbante orificii ale corpului. Ați luat vreodată un medicament de care aveți nevoie pentru a lăsa să stea sub limbă? Oferă un traseu direct către sistemul dumneavoastră circulator.

“Mucoasa orala este extrem de vascularizata, medicamentele care sunt absorbite prin mucoasa orală intră direct in circulatia sistemica, ocolind tractul gastrointestinal si metabolizeaza primul pas in ficat.” (Administrarea de mucoasa orala).

5 substanțe chimice toxice se regăsesc în pasta de dinți de zi cu zi

1) Sulfat de Lauryl Sulfat (SLS)

Sulfat Lauryl Sulfat vă oferă acțiunea de spumare a mărcii pe care o conțin majoritatea pastelor de dinți comerciale. De asemenea, este responsabil pentru acel gust amar pe care îl primiți în gură atunci când mâncați sau beți ceva imediat după ce vă periați. Produsul chimic îti acoperă papilele gustative, lăsându-ți obiectivele de dimineață de un pahar de JO un lucru din trecut.

Iată adevăratul kicker – este un INSECTICID înregistrat. Da, ai citit asta. Se folosește în mod obișnuit în medicamentele pentru purici și căpușe.
În realitate, compania care o fabrică a încercat să o aprobe pentru utilizarea în agricultură ecologică. A fost refuzat din cauza daunelor aduse mediului pe care le poate provoca, adică toxice pentru animalele marine și terestre.

SLS este un tip „săpun” de erbicid și pesticid (PAN 2005). Petiționarul solicită ca SLS să fie inclus pe lista națională ca substanță sintetică permisă pentru utilizarea în producția de culturi organice ca 51 erbicid fără restricții. (Sulfat Lauryl Sulfat – Culturi)
Este de asemenea folosit ca ingredient în unele produse de curățare comerciale: scrub-uri cu bule, sampon pentru covoare si tapiterie, curățător antibacterian de baie, sprau de indepărtare a mucegaiuliu sau concentrate pentru uciderea insectelor.

Acesta este doar vârful aisbergului pentru a obține lista completă aici.

Surse și cercetare: epa.gov pesticideinfo.org domesticproducts.nlm.nih.gov ams.usda.gov

2) Fluor

Vă este încurajat să primiți un tratament cu fluor la medicul stomatolog și vă este greu să găsiți o pastă de dinți fără această substanță. Ce este atât de rău în asta? Ei bine, este în aceeași clasificare a otrăvurilor ca ARSENIC.

De asemenea, a fost utilizat la pesticide și rozătoare. Ați văzut avertismentul împotriva otrăvurilor din spatele pastei de dinți, nu este doar acolo pentru aspect.
Studii recente au arătat că utilizarea de fluor nu ajută niciodată atât de mult la dinți. Stratul de „protecție” pe care îl oferă este atât de subțire, încât practic nu face nimic.

Ce fel de probleme de sănătate poate provoca fluorura? Vom numi doar câteva: fluoroză scheletică, artrită, fragilitate osoasă, fluoroză dentară, intoleranță la glucoză, detresă gastro-intestinală, boală tiroidiană și, eventual, legată de cancer.

Ce efect are asupra copiilor? S-a spus întotdeauna să înceapa sa se spele pe dinți copiii cu pastele de dinți fără fluor. Ei bine, există un motiv și iată-l: E POSIBIL.

Copiii mai mici de 6 ani au reprezentat mai mult de 80 la sută din rapoartele de suspiciune de supradozaj. În timp ce rezultatele nu au fost în general grave, câteva sute de copii au fost tratați la unitățile de îngrijire a sănătății în fiecare an. Un copil de 10 kg care ingerează 50 mg fluorură (10,1 g 1,1% gel NaF; 32,7 g 0,63% gel SnF2; 33,3 g 1,500 ppm F pastă de dinți; 50 g 1,000 ppm F pastă de dinți și 221 ml 0,05% NaF clătire) va fi ingerat cel mai probabil doză toxică. (Toxicitate acută cu fluor din ingerarea produselor dentare de uz casnic la copii, de la naștere până la vârsta de 6 ani).
Înghițirea fluorului se acumulează în timp în țesutul copilului dumneavoastră. (și al dvs.). Copiii mici înghit adesea mai mult decât este recomandat și rezultă în toxicitate cu fluor.
La expunerea excesivă au fost semnalate scoruri IQ mai mici.

3) Triclosan

Acest lucru este valabil numai pentru o pastă de dinți C Total .Deci, dacă nu utilizați această marcă, puteți săriți această secțiune. În esență, Triclosan este un antibacterian, a fost folosit în săpunuri, dar de atunci a fost interzis de FDA.

„Agenția EPA a emis o regulă propusă în 2013, după ce unele date au sugerat că expunerea pe termen lung la anumite ingrediente active utilizate în produsele antibacteriene – de exemplu, triclosan (săpunuri lichide) și triclocarban (săpunuri cu bare) – ar putea prezenta riscuri pentru sănătate, cum ar fi bacteriile rezistență sau efecte hormonale. ”(FDA emite regula finală privind siguranța și eficacitatea săpunurilor antibacteriene)
Este considerat un endocrin-perturbator.

Dacă îl priviți pe scară largă, asta este ceea ce pot provoca aceste substanțe chimice:

  • malformații de dezvoltare
  • interferența cu reproducerea,
  • risc crescut de cancer
  • tulburări ale funcției sistemului imunitar și nervos.

(Ce este perturbarea endocrinei?)
Ganditi-vă acum la grupuri mici, vă uitați la posibilități: probleme cu copiii mici și pubertatea, probleme cu conceperea, bebeluși prematuri, precum și cancer.

Într-adevăr, ați putea descompune și mai mult acele grupuri mici, dar sunt sigur că veți obține că Triclosan este BUN!

Persoanele care s-au spălat pe dinți cu C Total au avut de cinci ori mai mult de triclosan în urină decât oamenii care nu l-au folosit.

4) Glicol de propilenă

Propilenul glicol este cel mai frecvent utilizat în vopsea, antigel și pentru a goli avioanele și pasta de dinți. Acum, va trebui să ingerați o cantitate mare pentru ca aceasta să provoace daune reale. Gândiți-vă la utilizarea prelungită aici, acumulare după ani de periaj … da, nu, mulțumesc!

Câteva dintre „problemele” raportate cu ingestia orală:

Enumerat ca fiind suspectat de imunotoxicant, neurotoxicant, toxic pentru respirație și toxic pentru piele și organe de simț (EDF) Expunerea cronică la propilenglicol poate provoca acidoză lactică, hipoglicemie, stupoare și convulsii. (HSDB) (Propilen Glicol)
Sursa și cercetare: ATSDR EDF toxipedia.org wikipedia.org

5) Dietanolamină (DEA)

Poate fi ascuns în pasta de dinți încercând să-ți ofere acea spumă perfectă. Șocant .. are, de asemenea, unele reacții destul de urâte atunci când sunt absorbite în corpul tău.

De asemenea, prezintă riscuri pentru sănătate bine documentate. Conform unui raport al Grupului de lucru pentru mediu, DEA este legat de cancerul de stomac, cancerul vezicii urinare, cancerul de ficat și toxicitatea sistemului de organe. Agenția pentru Protecția Mediului din California afirmă că DEA este un posibil cancerigen pentru oameni și alte mamifere. (Pasta de dinți este toxică?)
Un studiu realizat în 2006 a descoperit că poate afecta dezvoltarea creierului prin utilizarea doar a șamponului. Acest lucru este cu absorbție prin piele …

Un ingredient care se găsește în multe șampoane și alte produse de îngrijire personală pare să interfereze cu dezvoltarea normală a creierului la șoarecii bebeluși atunci când este aplicată pe pielea șoarecilor însărcinate, au descoperit cercetătorii de la Universitatea din Carolina de Nord, la Chapel Hill.

Când Dietanolamina (DEA) a fost aplicată pe pielea șoarecilor gravide, făturile au arătat creșterea celulelor inhibate și au crescut moartea celulelor într-o zonă a creierului responsabilă de memorie – hipocondrul.

Cercetările anterioare asupra DEA s-au concentrat asupra potențialului său de cancerigen. Studiul actual este prima explorare a impactului compusului asupra dezvoltării creierului (studiul UNC arată că ingredientul întâlnit frecvent în șampoane poate inhiba dezvoltarea creierului)
Surse suplimentare și cercetare: ewg.org wikipedia.org

Acum, dacă stai acolo. „Bine, minunat. Acum știu, dar ce trebuie să fac? Familia mea a încetat să se spele pe dinți? ”Da, da.
Există opțiuni naturale acolo. Vă puteți face propria pastă de dinți cu ulei de nucă de cocos, bicarbonat de sodiu și aromă. Sau dacă sunteți leneși ca mine, căutați alternative naturale fără cele 5 ingrediente menționate mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

//]]>