fbpx

Candidatul ideal pentru implant dentar

periuta de dinti electrica sau manuala
Periute de dinti electrice VS manuale
30 ianuarie 2020

Cel mai bun candidat pentru un implant dentar este o persoană sănătoasă, cu o mandibula completă. Dentistul în timpul consultării va lua în considerare toate circumstanțele și va decide dacă este posibil un tratament.

Daca esti o persoana cu o mandibula completă (un adult) și esti în stare bună de sănătate, mai ales atunci când vine vorba de dantura, canalul radicular, țesutul gingiilor și structura osoasă (suficientă), atunci poti alege varianta implantului dentar.

Suferința de boală parodontală poate exclude persoana de a fi un potențial candidat. Același lucru este valabil și pentru pacienții cu malocluzie, care trebuie tratați înainte de montarea implanturilor. Infecția canalului rădăcină poate prezenta, de asemenea, probleme dacă se răspândește în os, dezactivând calitatea sa naturală de regenerare.
De asemenea, pacienții după intervenții chirurgicale grave care necesită timp pentru vindecare pot fi sfătuiți să rețină orice operații dentare majore până când se recuperează suficient. Dar dacă în ultima vreme nu ați avut astfel de intervenții chirurgicale, vă simțiți bine, atunci da, sunteți într-adevăr candidatul ideal pentru un implant dentar.

Amintiți-vă că fumatul încetinește rata de vindecare a organismului dvs., așa că încercați să renunțați dinainte și să o mențineți până când toate inciziile, gingiile, mandibula și implantul se vor integra. Instalarea câtorva implanturi nu va rezolva imediat cele mai frecvente probleme dentare pe care le puteți avea cu ceilalți dinți în viitor, igiena corespunzătoare este crucială.

Este posibil ca unii pacienți să fie supuși unor tratamente complicate înainte ca aceștia să aibă instalate implanturi, în special cei cu un nivel inegal. Muscatura trebuie sa-si indrepte dintii cu bretele metalice sau Invisalign, iar cei cu boli ale gingiilor precum gingivita usoara trebuie sa fixeze tesutul gingiilor cu o igiena orala adecvata, perii de dinti moi, clatirea gurii, verificari regulate la dentist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

//]]>