fbpx

Ai nevoie de coroana dentara de calitate?

tratament de canal asistat de microscop
Tratamentul de canal asistat de microscop
3 iunie 2019
implantul dentar
Implantul dentar
14 iunie 2019
ce trebuie sa stim despre zirconiu

Daca raspunsul este DA, atunci coroana de zirconiu este potrivita pentru tine. Dar sa discutam despre nevoia ta.

Motivul pentru care cauți pe net coroana dentara zirconiu este cel mai probabil ca ai scos in dinte și ai nevoie sa acoperi gaura rămasă sau ai nevoie de tratament de canal și trebuie sa acoperi cu coroana rădăcinile rămase.

Prețul unei coroane de zirconiu începe de la 700 lei, acesta fiind extrem de accesibil.
In momentul de fata nu numai in Brasov ci și la nivel mondial coroanele din zirconiu realizate prin tehnica CAD CAM sunt cea mai buna alegere atunci când vorbim de înlocuirea și acoperirea unui dinte stricat.

ce trebuie sa stim despre zirconiu
ce trebuie sa stim despre zirconiu

Ce trebuie sa știm despre zirconiu:

Este un material estetic , puternic, pur care a revolutionat munca specialiștilor in estetica și protetica dentara
Din punctul de vedere al specialiștilor in protetica dentara coroanele pe suport zirconiu reprezintă nu doar o soluție estetica de acoperire a implantului dentar ci soluția optima pentru restaurarea dintilor
Coroana pe suport zirconiu pe lângă faptul ca are aspectul unui dinte natural, are și rezistența ce ii asigura o durabilitate mare
Coroanele dentare pe suport de zirconiu sunt realizate prin frezare computerizata (procedeu CAD-CAM) si sunt extraordinare din punct de vedere estetic. Metoda CAD/CAM (Computer Assisted Dsesign – Computer Assisted Manufacture), implica utilizarea unei camere de captura video, performanta, de inalta acuratete a detaliilor, cuplata/conectata la un computer. Computerul va realiza designul integral al restauratiei pe baza imaginilor 3D scanate/captate urmand a fi plasat pe dintele pregatit de medicul dentist.
Un alt avantaj major al coroanelor pe suport de zirconiu este acela ca acomodarea dureaza foarte putin, spre deosebire de cazurile in care sunt folosite alte solutii protetice. Acest lucru se datoreaza faptului ca, spre deosebire de restul coroanelor, cele pe suport de zirconiu sunt foarte usoare.

lucrari dentare brasovlucrare dentara brasov zirconiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

//]]>